DE STAND-BY EINDLOOSKARTON-VERWERKINGSMACHINE TYPE 650/1600 L.A.

stand-by type 650 1600 laDeze geavanceerde en compacte machine verwerkt eindlooskarton razendsnel tot een perfect passende verpakking voor uw product.

Verpakkings- en sluitingsmodel
Het verpakkings- en sluitingsmodel wordt volledig op uw specifieke wensen en product afgestemd. Stand-By Longpack (www.longpack.nl) zorgt voor het complete ontwerp voor uw verpakking, inclusief de ontwikkeling van koppen en inserts.

De machine
De machine rilt het karton en snijdt het op elke gewenste lengtemaat af. Een uitgekiend stansmechanisme zorgt voor een perfect sluitingsmodel aan de kopse kanten. U hoeft op het bedieningspaneel alleen het gewenste aantal verpakkingen en de lengtemaat in te toetsen. Overigens kan dit ook worden geautomatiseerd met behulp van een barcodesysteem.
De doorvoerset transporteert de gesneden plano vlot uit de eindlooskarton-verwerkingsmachine naar de vouw- of inpaktafel. De frequentieregelaar zorgt voor een hoge nauwkeurigheid bij de bepaling van de lengtemaat.

Flexibiliteit in vorm en maat
De rilrollen en stansvormen zijn snel en eenvoudig te verwisselen, zodat u met deze machine meerdere doosmodellen kunt vervaardigen. In de stansvorm zijn de door u gewenste sluitingsmodellen van de kopse kanten gemonteerd. Deze twee sluitingsmodellen mogen van elkaar verschillen.

Compleet verpakkingsstation
De machine is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat deze basismachine door middel van diverse opties is uit te breiden tot een compleet verpakkingsstation.
Door de machine te koppelen aan uw computernetwerk en te werken met een barcodesysteem, kunt u de machine optimaal integreren in uw bedrijfsproces.

Hulp op afstand
Door middel van de ingebouwde modem bent u verzekerd van snelle en adequate ondersteuning door de medewerkers van Stand-By. Dat is vooral handig als u wijzigingen in de aansturing van de Stand-By machine wilt laten aanbrengen, of als er problemen zijn met de software die uw machine aanstuurt. Waar ter wereld u ook gevestigd bent, dankzij deze modem kunnen wij gemakkelijk contact leggen met de PLC van uw machine. In overleg met u passen wij de gegevens aan, of lossen we een storing op.

Deze machine verwerkt eindloos karton van 250 mm tot 1600 mm breedte. Met deze machine kunt u ongevouwen verpakkingen produceren van maximaal 1600 mm breedte. De maat van de sluitingsmodellen samen mag maximaal 650 mm zijn (A + B, zie tekening)

stand-by sluitingsmodelTechnische gegevens

  • Afmeting stansvorm 650 mm x 1600 mm
  • Maximaal te verwerken kartonbreedte 1600 mm
  • Gewicht ± 1200 kg
  • Afmeting machine H-1700 B-2000 L-2730 mm
  • Voedingsspanning* 400 V 50 Hz. 3P+N+
  • Lucht 7 bar. 150 liter
  • Opgenomen vermogen 10 amp.

* op aanvraag andere voedingsspanning leverbaar