DE STAND-BY MAGIC BOX® SOFTWARE

Stand By magic boxMet de geavanceerde Magic Box® software heeft u uw volledige productieproces onder controle.

Controle
Magic Box® biedt u de mogelijkheid het complete productie- en verpakkingsproces te volgen en te controleren. U voorkomt dat er fouten gemaakt worden, zoals het gebruik van verkeerde onderdelen, foute adressering of het inzetten van te dure transporteurs.Deze software is de koppeling tussen uw computernetwerk, uw verpakkingsmachine en Stand-By, maar kan tevens gekoppeld worden aan bijvoorbeeld uw leveranciers of klanten.

Service Stand-By
Door middel van de Magic Box® software bent u verzekerd van snelle en adequate ondersteuning door de medewerkers van Stand-By. Dat is vooral handig als u wijzigingen in de aansturing van de machine wilt laten aanbrengen, of als er problemen zijn. Waar ter wereld u ook gevestigd bent, dankzij deze software kunnen wij gemakkelijk contact leggen met uw machine. In overleg met u passen wij de gegevens aan, of lossen we een storing op.

Voorraadcontrole karton
Zodra er een hoeveelheid karton door de machine is verwerkt en de voorraad de zogenaamde kritieke bestelwaarde bereikt heeft, wordt de bestelling automatisch geplaatst. U hoeft niet meer naar uw kartonvoorraad om te kijken; er is immers altijd genoeg of er wordt op tijd een nieuwe voorraad uitgeleverd.

Extra’s
Het systeem is modulair opgebouwd en uit te breiden met diverse opties, zoals een barcodescanner, printen van productgegevens of verzendadressen, order-gereed melding, koppeling naar facturering, foam dosering, wegen, etc.