DE STAND-BY TWIST

stand-by twistDe door Stand-By ontwikkelde, zogenaamde Twist bestaat uit een standaard-vacu├╝mtafel, een Twistunit en een uitlooptafel. In de vacu├╝mtafel wordt het karton voorgevouwen en het product in de doos gelegd. Vervolgens gaat de doos door de Twistunit waar deze tegelijkertijd wordt gevouwen en gelijmd. Tijdens het transport naar de uitlooptafel wordt de doos nog extra aangedrukt, en dan zijdelings uitgestoten.

Er zijn verschillende types Twist. Afhankelijk van uw machine en de maximale breedte van de dozen wordt bepaald welke Twist het meest geschikt is. Daarnaast kunt u kiezen uit twee lengtes tafel, 3000 mm en 4500 mm.Deze tafels kunnen onderling gekoppeld worden tot een maximale lengte van 9000 mm.

Wanneer uw machine van een Twist is voorzien, bent u verzekerd van een zeer snelle inpakstraat. Ten opzichte van de standaard vouwtafel hebt u een direct voordeel door de snelpakkende lijm en de verpakkingssnelheid van ongeveer 1 meter per seconde.
Bovendien zorgt de unit voor een perfect haakse doos die zich uitstekend laat stapelen voor transport.

Arbovriendelijk
Naast tijdsbesparing en gemak biedt de Twist nog een belangrijk voordeel. Het gebruik van de Twist voorkomt arm- en schouderklachten die kunnen ontstaan door het zelf vouwen en dichttapen van grotere aantallen verpakkingen.

HOOGTE- EN BREEDTE VERSTELLING
Indien u meerdere formaten wilt maken, is dit mogelijk via de hoogte- en de breedteverstelling van de Twist. Dit kan pneumatisch of elektrisch.