DE STAND-BY VACUUM VOUWTAFEL

stand-by vacuum vouwtafelMet behulp van deze half-automatische vouwtafel hoeft u de inmiddels gesneden en van lijm voorziene plano niet meer zelf te vouwen.

De vouwtafel
De gesneden en voorgelijmde plano wordt met behulp van een vacuümsysteem in de vouwtafel getrokken.
U hoeft alleen het product erin te leggen en de doos te sluiten. De vouwtafel heeft een lengte van 3000 mm of 4500 mm. De tafels zijn koppelbaar zodat u uw eigen vouwtafel kunt samenstellen tot een maximale lengte van 9000 mm.

Arbo-technisch voordeel
Naast tijdsbesparing en gemak biedt deze vouwtafel nog een belangrijk voordeel. Het gebruik van een vacuümvouwtafel, gecombineerd met een lijmunit en eventueel een langssluiter, voorkomt arm- en schouderklachten die kunnen ontstaan door  het zelf vouwen en dichttapen van grotere aantallen verpakkingen.

De vacuüm-vouwtafel kan standaard een driehoeksdoos vouwen, met een langssluiter kan de tafel gebruikt worden voor het vouwen van rechthoekige dozen.

stand-by langssluiterDE STAND-BY LANGSSLUITER VOOR VACUUM VOUWTAFEL
De langssluiter is een praktische aanvulling op de vacuümvouwtafel. De langssluiter zorgt voor optimaal inpakgemak bij vierkante en rechthoekige dozen.
Het vacuümsysteem van de vouwtafel trekt de verpakking in de tafel. U legt het product in de doos, vervolgens sluit de langssluiter de lange zijden van de verpakking automatisch. U hoeft alleen de kopse kanten nog te sluiten.

DE STAND-BY HOOGTE- EN BREEDTEVERSTELLING VOOR LANGSSLUITER
Hoogte- en breedteverstelling worden vaak gecombineerd om de vouwtafel geschikt te maken voor dozen van diverse afmetingen. Met de breedteverstelling past u eenvoudig de breedte van de langssluiter aan, terwijl met de hoogteverstelling de hoogte van de vacuümbalk in de vouwtafel veranderd kan worden.
Verstellen vindt plaats middels een centraal handwiel.