Machinebouw en projectrealisatie

Of u nu een standaard of speciale Stand-By Machinery oplossing koopt, je hebt altijd een voorsprong op je concurrentie. Betrouwbaar, robuust en economisch; kenmerken die altijd deel uitmaken van de deal!

Samen met jou ontwikkelen we de best mogelijke oplossing voor jouw situatie.

Advies over verpakkingen en interne logistiek

Het proces van verpakken is logistiek ingebed in jouw productieproces. Wij kunnen je helpen de processen effectief en efficiënt in te richten. Geld besparen is altijd een goed doel!
Onze kennis van golfkarton en verpakkingen helpt jou bij het vinden van betere en voordeligere oplossingen.

Ontwerp van verpakking

Golfkarton is veelzijdig. We weten hoe we dit voordeel kunnen gebruiken en passen onze kennis toe om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. We bedenken een oplossing op maat die jouw product deugdelijk verpakt en een geweldige uitstraling geeft: elke lengte, elke hoeveelheid.
Kostenreductie is altijd ons doel, zodat je beter kunt concurreren.

Onze machines

Een oplossing voor elke verpakking

Het verpakken van producten met verschillende lengtes is een uitdaging. Een standaard verpakking voor producten met verschillende afmetingen is er niet. Door te kiezen voor een verpakkingsmachine van Stand-By Machinery kun je met één machine een perfect passende doos maken.

Unieke prestaties

Met een standaard of maatwerk verpakkingsmachine van Stand-By Machinery heb je altijd een voorsprong op de concurrentie. Onze machines zijn betrouwbaar, robuust en snel. Een machine van Stand-By kan 60 tot 120 producten per uur verpakken. Of het nou verpakkingen van 35 of 900 centimeter zijn. Samen met jou ontwikkelen we de best mogelijke oplossing voor jouw situatie.

Verpakkingen op maat

Niet alleen de machine, maar ook de verpakkingen worden op maat gemaakt. Daarvoor gebruiken we eindloos golfkarton. Dit type karton is erg veelzijdig. Vanwege onze jarenlange ervaring en kennis in karton, weten wij hoe wij voor elk product een passende verpakking kunnen maken. Wij bedenken een oplossing op maat die jouw product een perfecte verpakking geeft.

Kosten- en ruimtebesparende oplossing

Met een Stand-By verpakkingsmachine bespaar je op grote hoeveelheden verpakkingen in verschillende maten. Een machine van Stand-By Machinery maakt alleen een verpakking op maat als jij daarom vraagt. Geen voorraad, geen afval. Dat betekent ook dat je minder opslagruimte nodig hebt.