De verpakkingsoplossing voor lange producten

Of je nou een grote of kleine machine zoekt, Stand-by Machinery heeft een oplossing voor jouw verpakkingswensen. Daardoor kunnen wij vrijwel altijd aan jouw wensen voldoen. Een Stand-By  machine kan elke uitdaging in het productieproces aan. Wij combineren diverse aspecten als robotisering, logistieke tools en een 3D-meting om dit mogelijk te maken. Ook zorgen wij voor de koppeling van de machine met jouw ERP-systeem.

Standby Longpack

Betrouwbare machines

Machines van Stand-by Machinery staan bekend om hun slimme logistiek, hoge uptime en lange levensduur. Door de hoge mate van inzetbaarheid is het voor veel bedrijven een uitkomst. Ze hoeven niet te investeren in verschillende machines en verpakkingen. De machine is eenvoudig te bedienen en werkt naar wens semi automatisch of volledig geautomatiseerd. Van het snijden van het karton tot het opzetten van de doos. Benieuwd naar voorbeelden van machines/projecten die wij realiseerden?
 Bekijk onze projecten.

Kwalitatieve en duurzame verpakkingen

Verpakkingen moeten transportbestendig en klantvriendelijk zijn. De klant moet de verpakking makkelijk kunnen openen, weggooien of hergebruiken voor een retourzending. Om transportschade te voorkomen, dient de verpakking stevig te zijn en te passen bij het product zonder dat er vulmateriaal nodig is. De sterkte van de dozen is aan te passen aan het gewicht van het product, zodat je niet meer geconfronteerd wordt met klachten (en de garantiekosten) van een defecte verpakking. Ook de milieuprestaties van de verpakkingen spelen een grote rol. Voor alle machines maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecycled karton.