Specialist in verpakkingsmachines

Wij zijn een kleine organisatie gevestigd in Duiven in Nederland. Voor tal van bedrijven ontwikkelen wij verpakkingsmachines waarmee zij producten van klein tot groot met één machine kunnen verpakken. Producten als zonwering, jaloezieën, ski’s, profielen, lijsten, plinten, garagedeur veren, antennes en deuren, maar ook kleine producten uit alle mogelijke branches kunnen met onze machines verpakt en geëtiketteerd en klaar voor verzending gemaakt worden.

Sinds 1983 realiseerden wij al 500 projecten. Daarmee hebben wij het verpakkingsproces van vele bedrijven efficiënter gemaakt.

In bijna 40 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan. Dankzij onze specialistische kennis en expertise in machines en golfkartonverpakkingen is er veel mogelijk. Naast standaard machines, realiseren wij veelal ook maatwerk machines.

Onze Werkwijze

Inventarisatie
Voordat een machine gemaakt wordt, inventariseren we jouw wensen. Hoeveel producten wil je per uur verpakken? Wat zijn de (verschillende) afmetingen? En wil je er bijvoorbeeld een label op? We nemen alles met je door en vatten dat samen in een “lastenheft” zodat wij precies weten wat jij nodig hebt.

Ontwerp
Afhankelijk van de ruimte waarin de machine komt te staan, maken wij een ontwerp. Als de oppervlakte beperkt is, kunnen wij verschillende opstellingen toepassen.

Productie
Tijdens de productie wordt er apparatuur van verschillende leveranciers in één harmonieus werkende machine geïntegreerd.

Installatie en inbedrijfsname
Voordat de machine bij jou geïnstalleerd, is deze grondig getest. Dit doen we door middel van een FAT (Factory Acceptence Test) en een SAT (Site Acceptence Test). Wij zorgen uiteraard ook voor de koppeling met jouw ERP-systeem.

Onderhoud
Als de machine eenmaal werkend is, komen wij op wens jaarlijks bij je langs voor onderhoudswerkzaamheden.